קציצות עוף קלאסיות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קציצות עוף קלאסיות

קציצות עוף ביתיות הכי טעימות שישי ממתכון בן יותר מ-80 שנה שהגיע לזמי שרייבר, ממסעדת סנדר

דרגת קושי: קל
קציצות עוף
תומר אפלבאום

אפשר לאכול אותן כמו שהן (והכי טעים לאכול מהאש ישר, כמו שהילדים שלי אוהבים), אבל אם חשקה נפשכם בקציצות ברוטב, אני מציע להכין אותן לפי המתכון המצורף ולטגן חצי טיגון. אחר כך הכינו רוטב אהוב (עגבניות / שום / ירקות), הוסיפו לו את הקציצות ובשלו יחד למשך 4-5 דקות.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1/2 ק"ג בשר חזה עוף

1/2 ק"ג פרגיות

תפוח אדמה גדול קלוף

3 בצלים לבנים בינוניים קצוצים דק

3 ביצים

פירורי לחם

מלח/פלפל

שמן לטיגון

הוראות הכנה

טוחנים את בשר הפרגיות ובשר חזה העוף.

טוחנים וסוחטים את תפוח האדמה והבצלים ומוסיפים לבלילה. מוסיפים את הביצים וחופן פירורי לחם, מעט מלח ופלפל לפי הטעם ולשים עד קבלת עיסה אחידה ולא דלילה מדי.

יוצרים קציצות ומצפים בפירורי לחם.

מחממים מחבת עם 1/2 ס"מ גובה שמן ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה, כ-4-5 דקות מכל צד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות