קציצות כוסמת וירקות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קציצות כוסמת וירקות

קציצות צמחוניות קלות וטעימות של זמי שרייבר ממסעדת סנדר

דרגת קושי: קל
קציצות כוסמת וירקות
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חצי קילו כוסמת

גזר

תפוח אדמה

זוקיני

בצל

בצל קטן קצוץ מטוגן עד הזהבה

קורט מלח 

קורט פלפל

2 כפות קמח

2 ביצים

חופן כוסברה קצוצה

מי שאוהב יכול להוסיף שמיר / סלרי / פטרוזיליה

הוראות הכנה

מכינים את הכוסמת:

מרתיחים את המים עם מעט מלח ומוסיפים את הכוסמת. בוחשים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד כ-15 דקות.

מצננים ומעבירים את הכוסמת המבושלת לקערה.

בינתיים מגרדים את הגזר, תפוח האדמה, הזוקיני והבצל ומעבירים לקערת הכוסמת.

מוסיפים בצל מטוגן, כוסברה, תבלינים קמח וביצים ומערבבים היטב.

יוצרים קציצות שטוחות.

מחממים מחבת עם 1/2 ס"מ גובה שמן ומטגנים את הקציצות משני צידיהן עד הזהבה כ-4-5 דקות מכל צד.

              



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות