בראוניז טבעוניים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון בראוניז טבעוניים

אפשר להמיר את הטחינה בממרח שקדים או קשיו ואת הסילאן במייפל או דבש

דרגת קושי: קל
בראוניז טבעוניים
לימור לניאדו תירו
4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 3

רכיבים

150 גרם פקאנים טבעיים

20 תמרים מג'הול מגולענים

חצי כוס אבקת קקאו מנופה

3 כפות טחינה גולמית

2 כפות סילאן

אפשר גם: 2 כפות שבבי קקאו או קוקוס

שליש כוס מים

לזרייה מעל:

רבע כוס אבקת קקאו מנופה

הוראות הכנה

מחממים תנור ל–150 מעלות. קולים תוך ערבוב על אש קטנה במחבת יבשה את הפקאנים, בלי שייחרכו. קוצצים גס חצי מכמות הפקאנים.

מעבירים לקערת מעבד המזון את כל המרכיבים חוץ מהפקאנים הקצוצים ושבבי הקקאו/קוקוס, ומעבדים עד קבלת מחית חלקה (המחית דביקה למדי). אם היא סמיכה ולא נטחנת בקלות מוסיפים כף או שתיים של מים.

מערבבים פנימה פקאנים קצוצים ושבבי קקאו ומעבדים שתי שניות.

מעבירים לתבנית 20 על 20 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה, ומשטיחים. אופים 25 דקות. מצננים לילה במקרר.

הופכים על קרש חיתוך, חותכים לקוביות קטנות ומנפים מעל אבקת קקאו. שומרים בקופסה אטומה במקרר ואוכלים קר מאוד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות