מתכוןמתכון |

עוגיות שוקולד ופצפוצי אורז

אפשר להכניס מעט שינויים לפי העדפותיכם - להוסיף מיני אגוזים או פירות מיובשים קצוצים. תבלינים כמו קינמון, ציפורן, זנגביל ותמצית וניל

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
צילום: לימור לניאדו תירו

רכיבים

  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ

  • רבע כוס סילאן

  • רבע כוס טחינה גולמית

  • כוס פצפוצי אורז מלא (לא מומתק)

  • כוס שקדים מולבנים פרוסים

  • כפית קוניאק או אמרטו

הוראות הכנה

ממיסים שוקולד במיקרו או בבן מרי. מוסיפים טחינה, סילאן, פצפוצי אורז, שקדים וקוניאק. מערבבים ומניחים בצד לרבע שעה. מחממים תנור ל–130 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומניחים במרווחים תלוליות מהתערובת בעזרת שתי כפיות. אופים רבע שעה. מצננים בתבנית. שולפים, מניחים בקופסה אטומה ומאחסנים במקרר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ