עוגיות שוקולד ופצפוצי אורז - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגיות שוקולד ופצפוצי אורז

אפשר להכניס מעט שינויים לפי העדפותיכם - להוסיף מיני אגוזים או פירות מיובשים קצוצים. תבלינים כמו קינמון, ציפורן, זנגביל ותמצית וניל

דרגת קושי: קל
עוגיות שוקולד ופצפוצים
לימור לניאדו תירו
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 3

רכיבים

100 גרם שוקולד מריר קצוץ

רבע כוס סילאן

רבע כוס טחינה גולמית

כוס פצפוצי אורז מלא (לא מומתק)

כוס שקדים מולבנים פרוסים

כפית קוניאק או אמרטו

הוראות הכנה

ממיסים שוקולד במיקרו או בבן מרי. מוסיפים טחינה, סילאן, פצפוצי אורז, שקדים וקוניאק. מערבבים ומניחים בצד לרבע שעה. מחממים תנור ל–130 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומניחים במרווחים תלוליות מהתערובת בעזרת שתי כפיות. אופים רבע שעה. מצננים בתבנית. שולפים, מניחים בקופסה אטומה ומאחסנים במקרר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות