מתכון מתכון

צ'יפס קייל

אני אוהבת את הקייל כצ'יפס קורעים את העלים לפיסות בינוניות, מושחים בשמן זית ובתבלינים שאוהבים ואופים בתנור עד שהוא מתייבש

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
צ'יפס קייל

רכיבים

  • 4-3 עלי קייל
  • 2 כפיות שמן זית
  • רבע כפית מלח אטלנטי

תיבול לפי בחירה

  • : צ'ילי יבש, שמרי בירה, פרמזן, אבקת ווסאבי, גרגירי כוסברה או פפריקה מעושנת

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-150 מעלות. קורעים את עלי הקייל לפיסות בינוניות ומעבירים לקערה. מושחים בשמן זית ומלח ומתבלים במה שאוהבים. מערבבים היטב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מניחים את העלים שטוחים ברווחים אחד מהשני. אופים 25-20 דקות. משלבים בסלטים ובפסטות או זורים מעל תבשילי אורז מלא וקטניות.

תגובות