צ'יפס קייל - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון צ'יפס קייל

אני אוהבת את הקייל כצ'יפס קורעים את העלים לפיסות בינוניות, מושחים בשמן זית ובתבלינים שאוהבים ואופים בתנור עד שהוא מתייבש

דרגת קושי: קל
צ'יפס קייל
לימור לניאדו תירו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

4-3 עלי קייל

2 כפיות שמן זית
רבע כפית מלח אטלנטי
 

תיבול לפי בחירה: צ'ילי יבש, שמרי בירה, פרמזן, אבקת ווסאבי, גרגירי כוסברה או פפריקה מעושנת

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-150 מעלות. קורעים את עלי הקייל לפיסות בינוניות ומעבירים לקערה. מושחים בשמן זית ומלח ומתבלים במה שאוהבים. מערבבים היטב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מניחים את העלים שטוחים ברווחים אחד מהשני. אופים 25-20 דקות. משלבים בסלטים ובפסטות או זורים מעל תבשילי אורז מלא וקטניות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות