סלט קייל - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט קייל

הקייל הוא הטרנד של שוחרי הבריאות, הירק שמוצג כירק־על, הלהיט התורן בכל שייק וסלט

4-6 מנות דרגת קושי: קל
סלט קייל
לימור לניאדו תירו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

חופן גדול של ציפס קייל לפי המתכון

10 ענפי אספרגוס
רבע כרוב אדום קצוץ לשערות דקות
2 מלפפונים פרוסים לרצועות דקות (עדיף במנדולינה)
2 גזרים קלופים קצוצים לשערות דקות
חופן נבטי חמניות
חופן שקדים מולבנים קלויים

רוטב:

4 כפות מיץ לימון
4 כפות שמן זית
חצי כפית מלח

הוראות הכנה

מסירים מהאספרגוס את השליש התחתון ומשליכים. מעבירים לקערה, מוזגים מעל מים רותחים, ממתינים שתי דקות, מסננים ושוטפים במים קרים. חותכים לחצאים.

מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה, מוזגים את הרוטב, מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים עם עוד קצת צ'יפס קייל ושקדים קלויים מעל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות