מתכון

סלט קייל

הקייל הוא הטרנד של שוחרי הבריאות, הירק שמוצג כירק־על, הלהיט התורן בכל שייק וסלט

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4-6 מנות
סלט קייל

רכיבים

  • חופן גדול של ציפס קייל
  • לפי המתכון
  • 10 ענפי אספרגוס
  • רבע כרוב אדום קצוץ לשערות דקות
  • 2 מלפפונים פרוסים לרצועות דקות (עדיף במנדולינה)
  • 2 גזרים קלופים קצוצים לשערות דקות
  • חופן נבטי חמניות
  • חופן שקדים מולבנים קלויים

רוטב

  • 4 כפות מיץ לימון
  • 4 כפות שמן זית
  • חצי כפית מלח

הוראות הכנה

מסירים מהאספרגוס את השליש התחתון ומשליכים. מעבירים לקערה, מוזגים מעל מים רותחים, ממתינים שתי דקות, מסננים ושוטפים במים קרים. חותכים לחצאים.

מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה, מוזגים את הרוטב, מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים עם עוד קצת צ'יפס קייל ושקדים קלויים מעל.

תגובות