תפוחי אדמה אפויים מושחתים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תפוחי אדמה אפויים מושחתים

למה שלא תשדרגו את מתכון תפוח האדמה שלכם?

דרגת קושי: קל
תפוחי אדמה אפויים פעמיים עם גבינת בושה ובצל ירוק
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

4 תפוחי אדמה באטר

מלח גס

שמן זית

80 גרם גבינת בושה מגוררת

1 ביצה

כף חמאה

בצל ירוק (החלק הירוק) פרוס דק

הוראות הכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

שוטפים את תפוחי האדמה היטב.

מניחים את תפוחי האדמה בתבנית ובוזקים עליהם מלח ומעט שמן זית.

מכניסים לתנור לכ- 40 דקות או עד שסכין דקה מחליקה פנימה בקלות.

מוציאים ונותנים לתפוחי האדמה להתקרר מעט.

חוצים לחצי ומרוקנים את החצאים לקערה. השתדלו לא לפגוע בקליפה החיצונית.

בקערה: לוקחים כ- 3/4 מכמות הגבינה ומערבבים עם הביצה, החמאה והבצל ירוק ומוסיפים מעט מלח עד שנוצרת תערובת גושית עם ריח נעים.

ממלאים את החצאים המרוקנים של תפוחי האדמה ומפזרים את שארית הגבינה מעל ומחזירים לתנור לעוד 15 דקות.

מוציאים ומגישים חם עם שמנת חמוצה ובצל ירוק ליד.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות