סלט תפוחי אדמה עם חזה אווז מעושן - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט תפוחי אדמה עם חזה אווז מעושן

מיקס של שני סוגים של תפוחי אדמה יוצרים לא רק סלט צבעוני, אלא משחק של מרקמים וטעמים בפה. מתכון של אסף שנער מחוות צוק

דרגת קושי: קל
סלט תפוח אדמה ראטה ותפוח אדמה סגול עם חזה אווז מעושן
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

5 תפוחי אדמה סגולים

5 תפוחי אדמה ראטה

מעט מלח

עלי דפנה

פלפל אנגלי

כף וחצי לימון כבוש קצוץ

פטרוזיליה קצוצה

3 צנוניות פרוסות דק

5 פרוסות חזה אווז מעושן

הוראות הכנה

לשני סירים נפרדים מכניסים כל סוג תפוחי אדמה ומכסים אותם במים קרים עם שני עלי דפנה ושלושה פלפל אנגלי וחצי כפית מלח.

מעלים לסף רתיחה ומבשלים על אש קטנה עד שסכין דקה מחליקה פנימה בקלות.

מוציאים ונותנים לתפוחי האדמה להתקרר.

אפשר להשאיר את תפוחי האדמה עם הקליפה או בעזרת סכין לקלף את הקליפה מבלי לפגוע בתפוחי אדמה.

חותכים לחצאים או רבעים תלוי בגודל הרצוי או האהוב עליכם.

בקערת ערבוב מוסיפים את כל החומרים למעט חזה האווז.

מחממים מחבת ומניחים את פרוסות חזה האווז לצריבה קלה על כל צד (2 דקות לכל צד)

טועמים את הסלט מתקנים תיבול מניחים על הצלחות ומניחים את חזה האווז מעל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות