מרק תפוחי אדמה ראטה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק תפוחי אדמה ראטה

מנה נהדרת לצד כוס יין אדום, שתיתן לכם תחושה כאילו קפצתם לפרובנס כבר מהטעימה הראשונה

דרגת קושי: קל
מרק תפוחי אדמה ראטה של גיא גמזו
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

 50 גרם חמאה

1 כרשה (רצוי החלק הלבן בלבד)

4 כפות שמן זית

1 בצל לבן קצוץ

1 פלפל ירוק לא חריף נקי מגרעינים וחתוך לקוביות

1 פלפל אדום נקי וחתוך לקוביות

2 גזרים מגורדים בפומפייה גס

2 שיני שום קצוצות

400 גרם כרוב לבן פרוס דק

100 גרם חזה אווז מעושן חתוך קוביות קטנות

8 כוסות ציר בקר עדין בטעם

3 כוסות מים

חצי כף אריסה מפלפלים מתוקים.

2 פלפל סודני 

מלח ים 

פלפל שחור גרוס

10 תפוחי אדמה ראטה חתוכים לקוביות

200 גרם נקניקיות מרגז

הוראות הכנה

פורסים את הכרשה.

בסיר גדול: ממיסים את החמאה והשמן, מוסיפים את הכרשה, בצל, פלפלים, גזר ושום, ומאדים 5 דקות. מוסיפים את הכרוב ומאדים 10 דקות נוספות.

מוסיפים את האווז, ומטגנים כ- 3 דקות, מוסיפים את ציר הבקר והמים, מתבלים באריסה, מלח ופלפל שחור והפלפל הסודני, ומביאים לרתיחה.

מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.

מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים את הבישול כחצי שעה. מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עוד 10 דקות נוספות, טועמים ומשפרים טעמי תיבול, ובתיאבון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות