מרק פול לבן טבעוני - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק פול לבן טבעוני

אני אוהב להוסיף טעמים של לימון וקימל אשר משתלבים נהדר עם הפול ויוצרים יחד טעם חדש ועמוק

דרגת קושי: קל
מרק פול לבן
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 2

רכיבים

190 גרם פול לבן לפני השרייה (לאחר השקילה משרים במי ברז)

1 ליטר מים

50 גרם בצל לבן פרוס

9 גרם שמן זית

4 גרם כמון טחון

3 גרם זרעי כוסברה טחונים

2 גרם זרעי קימל טחונים

14 גרם מלח

17 גרם מיץ לימון

1 שן שום

הוראות הכנה

את הפול הלבן חשוב להשרות במים לילה לפני.

בבוקר למחרת מסננים ומעלים על האש עם כל כמות מים, ומבשלים למשך 10 דקות. בסיר נפרד מאדים בצל עם שמן זית וכל התבלינים.

לאחר בישול הפול מוסיפים את הבצל והתבלינים יחד למעבד מזון, וטוחנים הכל.

טיפ קטן: מומלץ להגיש עם קרוטונים ובצד: סלט של עגבניות מתובל בשמן זית, מיץ לימון ודואה מצרית.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות