מרק ארטישוק ירושלמי קטיפתי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק ארטישוק ירושלמי קטיפתי

במרק הזה בחרתי לחבר לארטישוק פטריות פורצ'יני וערמונים שמחזקים את טעמו ומלווים אותו בעדינות ויוצרים מנה יוצאת דופן

דרגת קושי: קל
מרק ארטישוק ירושלמי
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

170 גרם כרשה פרוסה

80 גרם חמאה מזוקקת או רגילה

230 גרם ערמונים קלופים

1 ק"ג ארטישוק ירושלמי 

19 גרם פורציני יבש

14 גרם שום 

600 מ"ל מים

1 ליטר חלב

2 גרם פלפל שחור גרוס 

23 גרם עלי טימין

25 גרם מלח ים

הוראות הכנה

בתוך סיר גדול: מאדים את הכרשה עם החמאה, ומוסיפים את כל הרכיבים יחד, מכסים ומביאים לרתיחה.

לאחר רתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כ 20 דקות. לאחר מכן מעבירים את כל התוכן שבסיר למעבד מזון וטוחנים הכל יחד.

מגישים בליווי צנים מתובל

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות