חמין מסאלה הודי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חמין מסאלה הודי

חמין בהשראה הודית, עם קארי, פלפלים חריפים וקינמון והתוצאה - תבשיל חורפי קצת חריף ומעט מתוק

4-6 מנות דרגת קושי: קל
חמין מסאלה הודי
אפיק גבאי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 3

רכיבים

חצי קילו בשר כבש חתוך לקוביות או 2 כרעיים ושלושה שוקי עוף

2 כוסות אורז שטוף ומושרה

2 בצלים גדולים קלופים וקצוצים גס

3 עגבניות חתוכות לקוביות

2 גזרים בינוניים מגוררים גס

4 תפוחי אדמה

8 שיני שום קצוצות

2 כפיות ג'ינג'ר קצוץ

2 כפיות גראם מסאלה

2 פלפלים חריפים

2 כפות קארי צהוב {עדיפות לקארי מסוג ראגה}

1/2 כפית קינמון

200 גרם תערובת פירות יבשים קצוצים - מנגו מיובש, תמרים, משמש, שזיפים, צימוקים

2 ליטר מים חמים ובהם רבע כפית זעפרן

הוראות הכנה

מטגנים בסיר עם מעט שמן את הבצלים, השום והעגבניות עד לריכוך. מוסיפים את כל התבלינים עד להשחמה.

מוסיפים את הבשר או העוף ומטגנים עד לסגירה.

מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לטגן עוד חמש דקות בערך עד לריכוך.

מוסיפים את האורז, הפירות היבשים והמים מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש מכסים את הסיר למשך חצי שעה.

מעבירים לתנור שחומם ל- 110 מעלות למינימום 7 שעות.

טיפ קטן: מדי פעם בדקו אם צריך להוסיף מים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות