אוש סובו - חמין בוכרי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון אוש סובו - חמין בוכרי

יש לא מעט גרסאות לחמין ברחבי העולם. השפית לירז שדה שאבה השראה מהחמין הבוכרי אוש סובו, שיש בו מתיקות מעודנת ומפתיעה

דרגת קושי: קל
אושיסבו-חמין בוכרי
אפיק גבאי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3 כוסות חיטה מושרה ל-3 שעות לפחות

4-3 נתחי אוסובוקו עגל או לבקש מהקצב 800 גרם בשר בקר לחמין חתוך לקוביות

3 גזרים קלופים חתוכים לטבעות

3 בצלים חתוכים גס

3 שיני שום

5-6 עגבניות חתוכות לקוביות

1 כף רסק עגבניות

כפית פפריקה

1 תפוח ירוק מסוג גרני סמית חתוך לקוביות (או תפוח מיובש במקום)

3-4 משמשים מיובשים חתוכים גס

3 שזיפים מיובשים חתוכים גס

מלח פלפל

3 כוסות מים

הוראות הכנה

מחממים סיר עם חצי כוס שמן ומוסיפים את הבשר והגזר, מטגנים עד לסגירה 3-4 דקות לכל צד.

מוציאים את הבשר ושומרים בצד.

מוסיפים לסיר את הבצל, העגבניות והשום, הרסק והפפריקה ומטגנים למשך חמש דקות. מוסיפים את הפירות היבשים וממשיכים לטגן עוד עשר דקות בערך עד להשחמה.

מוסיפים את החיטה, המלח והפלפל ונותנים לחיטה לשתות את הנוזלים של העגבניות.

מחזירים את הבשר לסיר מערבבים ומסדרים שהבשר יהיה מכוסה בחיטה.

מוסיפים את יתרת המים, מכסים את הסיר מכניסים לתנור שחומם ל- 110 מעלות למשך 7 שעות לפחות.

כרגיל: בין לבין בודקים אם צריך להוסיף מים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות