חמין מקרוני - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חמין מקרוני

דרגת קושי: קל
חמין מקרוני ירושלמי
אפיק גבאי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 יחידות כרעיים

4 יחידות שוקיים

5 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לפרוסות עבות

חבילת מקרוני (רצוי הכי עבה שיש) מבושל ומסונן לפי ההוראות על השקית

כפית פפריקה

3 שיני שום כתוש

מלח ופלפל

4 כפות שמן

5-6 ביצים

הוראות הכנה

מחממים סיר עם השמן, מוסיפים את העוף, השום והתבלינים מטגנים 2-3 דקות מכל צד עד לסגירה קלה של העוף.

מוציאים את העוף ומניחים בצד.

מסדרים את תפוחי האדמה בתחתית הסיר, מתבלים אותם במלח ופלפל ומעליהם  מניחים שליש מהמקרוני.

מעל מסדרים את העופות ומעליהם את יתרת המקרוני והביצים. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות למשך לילה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות