מרק ארטישוק ירושלמי טבעוני של השפית טלי פרידמן - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מרק ארטישוק ירושלמי טבעוני של השפית טלי פרידמן

השפית טלי פרידמן (מהאטלייה בירושלים) מגישה את הגרסה שלה למרק ארטישוק ירושלמי טבעוני

דרגת קושי: קל
מרק ארטישוק ירושלמי
חגית ביבס
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 3

רכיבים

2 בצלים גדולים

2 שיני שום
1 כרישה
1 ק"ג ארטישוק ירושלמי
1 תפוח אדמה
שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

מקלפים ופורסים את הארטישוק הירושלמי.

פורסים את הבצלים, השום והכרישה ומטגנים.

מוסיפים את תפוח האדמה ואת הארטישוק הירושלמי ומבשלים מעט.

מכסים במים ומבשלים 45 דקות עד לריכוך מוחלט של הארטישוק הירושלמי.

ממליחים לפי הטעם.

ניתן לאכול את המרק במצב הזה וכן ניתן לעבד במעבד מזון.

להגשה:
לקצוץ ערמונים (אפשר גם באריזת ואקום) ולפזר בכל קערה.
לטפטף לכל קערה כמה טיפות של שמן עירית (לטחון עם בלנדר מוט 4 כפות עירית קצוצה
עם חצי כוס שמן זית ולסנן).



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות