סלט אבוקדו וביצה קשה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט אבוקדו וביצה קשה

זו לא מנה מסורתית אלא סלט פשוט, בעיקר כי כל התיבול נמצא בהריסה עצמה (לימון, מלח וחריף. שמן יש באבוקדו עצמו). מתאים מאוד לבראנץ' סופ"ש

2-4 סועדים דרגת קושי: קל
סלט אבוקדו וביצה קשה

זה לא סלט אבוקדו קלאסי או איזו מנה תוניסאית מסורתית, אלא סלט סופר פשוט, בעיקר כי כל התיבול נמצא בהריסה עצמה - לימון, מלח וחריף. שמן יש באבוקדו עצמו. אני מוצא את הסלט מתאים מאוד לבראנץ' סופ"ש או לארוחת ערב קלילה. אפשר לשדרג את הסלט עם עוף מפורק: לבשל חזה עוף במים, ואז "לפורר" אותו לשערות ולהוסיף לסלט.

מה עוד עושים עם הריסה? הכתבה של מתן שופן

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 אבוקדו, חתוך לקוביות

1 ביצה קשה, חתוכה לקוביות
1 גבעול סלרי, ללא העלים, חתוך לטבעות דקות מאוד
1 כף הריסה על בסיס לימון

הוראות הכנה

מערבבים את כל המצרכים יחד. טועמים ומתקנים תיבול עם מלח במידת הצורך.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות