מתכון

סלט אבוקדו וביצה קשה

זו לא מנה מסורתית אלא סלט פשוט, בעיקר כי כל התיבול נמצא בהריסה עצמה (לימון, מלח וחריף. שמן יש באבוקדו עצמו). מתאים מאוד לבראנץ' סופ"ש

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט אבוקדו וביצה קשה
מתן שופן

זה לא סלט אבוקדו קלאסי או איזו מנה תוניסאית מסורתית, אלא סלט סופר פשוט, בעיקר כי כל התיבול נמצא בהריסה עצמה - לימון, מלח וחריף. שמן יש באבוקדו עצמו. אני מוצא את הסלט מתאים מאוד לבראנץ' סופ"ש או לארוחת ערב קלילה. אפשר לשדרג את הסלט עם עוף מפורק: לבשל חזה עוף במים, ואז "לפורר" אותו לשערות ולהוסיף לסלט.

מה עוד עושים עם הריסה? הכתבה של מתן שופן

רכיבים

  • 1 אבוקדו, חתוך לקוביות
  • 1 ביצה קשה, חתוכה לקוביות
  • 1 גבעול סלרי, ללא העלים, חתוך לטבעות דקות מאוד
  • 1 כף הריסה על בסיס לימון

הוראות הכנה

מערבבים את כל המצרכים יחד. טועמים ומתקנים תיבול עם מלח במידת הצורך.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ