סלט אורז אדום עם פטריות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט אורז אדום עם פטריות

מאז שגיליתי את גרגירי האורז האדום, המלא, הם החליפו את האורז הקודם, כי הם לא רק יפים יותר אלא גם טעימים בהרבה

4 מנות דרגת קושי: קל
סלט אורז אדום בפטריות וטרגון
לימור לניאדו תירו

טרגון הוא מסוג העשבים האלה שאוהבים או ששונאים, טעמו עשיר ומעקצץ והוא מוסיף ניחוח אניסי משכר. שילוב טרגון עם פטריות ושומר הוא מהקלאסיקות של המטבח הים־תיכוני, בתוספת אורז אדום שמבושל לרמת אל־דנטה, מתקבל סלט רענן וקרנצ'י אך גם משביע ובריא.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חצי כוס אורז אדום

סלסילת פטריות שמפיניון צחורות ומוצקות

שומר (מומלץ הפחוס) שטוף ומקולף מגלדיו העבים

חופן נדיב של עלי טרגון

2 כפות גרעיני חמניות קלויים

להגשה: כף גרעיני חמניות קלויים

לצמחונים - שבבי פרמז'ן

רוטב:

גרידת לימון

3 כפות מיץ לימון

4 כפות שמן זית

שן שום קצוצה קטן

חצי כפית מלח

הוראות הכנה

מרתיחים סיר בינוני עם הרבה מים, מכניסים לתוכו את האורז האדום ומבשלים תוך בעבוע בינוני במשך 30 דקות, מסננים ומקררים בקערה עם מים קרים. מסננים היטב.

פורסים את הפטריות לפרוסות דקות. חוצים את השומר ופורסים לשערות דקות.

מנערים בצנצנת את כל חומרי הרוטב. שמים בקערה את כל חומרי הסלט, יוצקים את הרוטב, מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים על צלחת יפה עם שבבי פרמזן וגרעיני חמניות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות