סלט פאטוש עם כוסמת - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט פאטוש עם כוסמת

לאחר בישול קצר בסיר עם הרבה מים רותחים ומלח (כמו פסטה), מתקבלים פניני כוסמת תפוחים ואווריריים שישתלבו נפלא בסלטים, בממולאים ומרקים

4 מנות דרגת קושי: קל
סלט פאטוש עם כוסמת
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

חצי כוס כוסמת

20 עגבניות שרי חצויות (אפשר בכמה צבעים)

2 מלפפונים פרוסים לחצאי עיגולים

4 בצל ירוק קצוץ כולל החלק הירוק

חופן עלי נענע

5-6 צנוניות פרוסות לעיגולים דקים

גרידה מלימון שלם

לימון שלם ללא קליפה קצוץ

צרור אורוגולה שטוף ומיובש

 

לרוטב:

שליש כוס שמן זית

5 כפות מיץ לימון

שן שום קצוצה

חצי כפית מלח

 

להגשה:

100 גרם פטה מפוררת

כפית סומק טרי

הוראות הכנה

משרים כוסמת במים קרים למשך 3 שעות. מסננים. מרתיחים סיר עם מים (כמו פסטה) ומבשלים את הכוסמת למשך עשר דקות. טועמים. אם הגרגירים מעט קשים מבשלים עוד דקה או שתיים. מסננים. מערבבים את כל החומרים בקערת סלט. יוצקים את חומרי הרוטב, מערבבים מתקנים תיבול ומגישים עם פטה וסומק.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות