עוגת בננות בחמש דקות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת בננות בחמש דקות

דרגת קושי: קל
עוגת בננות בחמש דקות
לימור לניאדו תירוש

ניתן להעשיר אותה ב-100 גרם אגוזי מלך או בשוקולד מריר קצוץ

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 4

רכיבים

3 בננות בשלות

2 כפות קוניאק או ליקר אמרטו

100 גרם חמאה מומסת

כוס (200 גרם) סוכר

2 ביצים

קורט מלח

כפית תמצית וניל או גרידת תפוז

2 כוסות (280 גרם) קמח תופח מנופה

רבע כוס חלב או מיץ תפוזים

הוראות הכנה

משמנים תבנית אינגליש־קייק או תבנית קפיצית בגודל 22. מחממים תנור ל-180 מעלות. מועכים בצלחת בננות ואמרטו. בקערה בינונית מערבבים יחד חמאה מומסת (נוזלית) וסוכר. מוסיפים ביצים ומערבבים. מוסיפים מלח ותמצית וניל או גרידת תפוז. מוסיפים לסירוגין קמח וחלב או מיץ תפוזים עד קבלת תערובת אחידה. לא מערבבים יתר על המידה. מוסיפים בננות ומערבבים קלות. יוצקים לתבנית ואופים למשך 50 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות