בנופי כמעט כמו בהודו - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון בנופי כמעט כמו בהודו

קינוח הבננה הפופולרי מכולם נמצא בהודו, שם נוהגים להגיש לתרמילאים הצעירים את עוגת הבנופי - קינוח של פירורי ביסקוויטים עם בננות, טופי רך וקוקוס או שוקולד

6 מנות דרגת קושי: קל
בנופי
לימור לניאדו תירוש

עוגת הבנופי - שם המורכב מצמד המלים בננה וטופי - קינוח מושחת של פירורי ביסקוויטים עם בננות, טופי רך וקוקוס או שוקולד. כאן היא המוגשת כקינוח אישי בכוסות זכוכית יפות, קל ופשוט להכנה.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

לתחתית:

80 גרם ביסקוויטים פתי בר

30 גרם בוטנים מלוחים ללא קליפה

40 גרם חמאה מומסת

כף וחצי דבש

 

למלית:

6 כפות ריבת חלב

3 בננות בשלות (לא שחורות) קלופות ופרוסות לעיגולים בינוניים

קוקוס

שמנת מתוקה או גלידת וניל

אבקת סוכר

שוקולד מריר מגורר גס

הוראות הכנה

מרסקים ביסקוויטים ובוטנים במעבד מזון עד לקבלת תערובת פירורית דקה. מעבירים לקערה ומערבבים עם החמאה והדבש. מניחים 3-2 כפיות מתערובת הביסקוויטים בכל כוס, ומקררים עשר דקות במקפיא או שעה במקרר. מוזגים לכל כוס 3-2 כפיות ריבת חלב מעל הביסקוויטים ומסדרים מעל פרוסות בננות. מפזרים כפית מהביסקוויטים מעל הבננות ומעט קוקוס. מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצפת יציבה. מזליפים את הקצפת מעל הבננות ומקררים עד לזמן ההגשה. מפזרים מעל הקצפת פרורי שוקולד מריר ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות