עוף וספגטי בראס אל חנות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוף וספגטי בראס אל חנות

סיר של עוף המתבשל יחד עם ספגטי, שואב כמובן השראה מחמין המקרוני רק בזמן הרבה יותר קצר

4 סועדים דרגת קושי: קל
דודו בכר
4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 6

רכיבים

1 כף שמן זית

8 שוקי עוף

1 כפית גדושה ראס אל חנות

1/2 כפית כורכום

2 עגבניות

4 שיני שום

1/2 חבילה (250 גרם) ספגטי עבה

מלח ופלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מתן שופן

מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח ומוסיפים את שוקי העוף.

צורבים היטב עד הזהבה משני הצדדים. מוסיפים את התבלינים ומגרדים פנימה את העגבניות והשום. מערבבים קלות.

שוברים את הספגטי לחצי ומסדרים בין שוקי העוף. מוסיפים מים עד חצי מגובה תכולת הסיר, מתבלים במלח ופלפל שחור, מנמיכים את האש ומכסים.

ממשיכים בבישול עד שלא נותרים כמעט נוזלים בסיר (לפחות 30 דקות).

לפני ההגשה, מומלץ להכניס את הסיר (ללא מכסה) לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות על מצב גריל למשך כרבע שעה או עד השחמה והתקשות של הספגטי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות