סלט אורוגולה עם דלעת צלויה ותמרים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט אורוגולה עם דלעת צלויה ותמרים

4-6 מנות דרגת קושי: קל
סלט אורוגולה עם דלעת צלויה ותמרים
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לסלט:

2 שקיות עלי אורוגולה טריים

1 קילו דלעת חתוכה לקוביות חצי ס"מ על חצי ס"מ

20 יחידות תמר מג'הול, חתוך לרבעים ללא הגלעין

1 כוס בצל ירוק קצוץ

100 גרם גבינת קשקבל

 

לרוטב:

רבע כוס מיץ לימון

חצי כוס שמן זית

קורט מלח

לדלעת:

1 קילו דלעת חתוכה לקוביות חצי ס"מ על חצי ס"מ

2 כפות שמן זית

2 כפות דבש

הוראות הכנה

לדלעת:

מתבלים את קוביות הדלעת בשמן זית ודבש.

אופים בתנור שחוּמם מראש ל-200 מעלות עד לריכוך והשחמה.

מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.

 

הרכבת הסלט:

בקערה מערבבים את עלי האורוגולה והבצל הירוק ומתבלים במיץ הלימון, שמן הזית והמלח.

מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל את הדלעת הצלויה והתמרים.

מגרדים את גבינת הקשקבל מעל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות