צ'רשי | סלט דלעת טריפוליטאי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון צ'רשי טריפוליטאי

כך מכינים בקלות את הצ'רשי - סלט הדלעת הטריפוליטאי

4-6 מנות דרגת קושי: קל
צ'ירשי
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1 קילו דלעת חתוכה לקוביות גדולות

מיץ לימון מלימון אחד

2 כפות פלפלצ'ומה

1/2 כפית כמון

קורט מלח

הוראות הכנה

מניחים את הדלעת בסיר גדול ומכסים במים.

מבשלים את הדלעת על להבנה בינונית עד ריכוך מלא של הדלעת.

מסננים את המים ומשאירים את הדלעת במסננת עד קירור.

מעבירים את הדלעת לקערה ומועכים עם מזלג.

מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים טועמים ומתקנים תיבול.

 

לקישוט: ניתן לפזר פפריקה מרוקאית מעל



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות