מתכון

צ'רשי טריפוליטאי

כך מכינים בקלות את הצ'רשי - סלט הדלעת הטריפוליטאי

זיו מנשה, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
זיו מנשה, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4-6 מנות
צ'ירשי

רכיבים

  • 1 קילו דלעת חתוכה לקוביות גדולות
  • מיץ לימון מלימון אחד
  • 2 כפות פלפלצ'ומה
  • 1/2 כפית כמון
  • קורט מלח

הוראות הכנה

מניחים את הדלעת בסיר גדול ומכסים במים.

מבשלים את הדלעת על להבנה בינונית עד ריכוך מלא של הדלעת.

מסננים את המים ומשאירים את הדלעת במסננת עד קירור.

מעבירים את הדלעת לקערה ומועכים עם מזלג.

מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים טועמים ומתקנים תיבול.

לקישוט: ניתן לפזר פפריקה מרוקאית מעל

תגובות