מתכון |

אלו גובי: תבשיל כרובית ותפוחי אדמה הודי

אחד התבשילים ההודים הנפוצים ביותר משלבים בתוכם כרובית ותפוח אדמה

רפגל סינג בנדארי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רפגל סינג בנדארי, שף אורח
דירוג הגולשים
4 כוכבים
דרגת קושי:
קל
גובי מנצ'וריצילום: תומר אפלבאום

רכיבים

הוראות הכנה

מחממים כ- 3 כפות שמן בסיר. מוסיפים את זרעי הכמון, הפלפל הקצוץ, השום והג'ינג'ר. מטגנים תוך כדי ערבוב ופותחים את הטעמים כחצי דקה. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את הגראם מסאלה ומערבבים. מוסיפים את תפוחי האדמה ומים עד גובה תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כרבע שעה עד שתפוחי האדמה מתרככים. מוסיפים את פרחי הכרובית וממשיכים לבשל למשך כעשר דקות נוספות עד שהכרובית מתרככת. טועמים ומתקנים תיבול. לפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה הקצוצה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ