תבשיל ירקות הודי ברוטב פיקנטי | ירקות ג'לפרזי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תבשיל ירקות הודי ברוטב פיקנטי

ג'לפריזי הוא תבשיל הודי הנעשה בדרך כלל מכל הירקות הנמצאים באותו זמן בעונה, במתכון הנוכחי שידכנו לרוטב הפיקנטי כרוביות, גזרים, פלפלים ועגבניות

דרגת קושי: בינוני
מתכון לירקות ג'לפרזי
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

2 גזרים חתוכים לקוביות

כרובית בינונית מפורקת לפרחים

כוס שעועית ירוקה

2 פלפלים ירוקים קטנים חתוכים לפרוסות

חצי כוס אפונה

עגבנייה חתוכה לקוביות

2 בצלים בינוניים – האחד מגורר והשני פרוס

7-8 שקדים כתושים

7-8 אגוזי קשיו כתושים

כפית ג'ינג'ר מגורר

שן שום כתושה

כפית זרעי כמון

כף אבקת צ'ילי אדום

כף אבקת כוסברה

כף מיץ לימון

מלח ופלפל לפי הטעם

עלי כוסברה קצוצים לקישוט

הוראות הכנה

טוחנים ג'ינגר ושום לכדי ממרח.
בסיר מחממים שמן ומטגנים בערבוב זרעי כמון ובצל מגורר.
מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את ממרח הגי'נג'ר, מיץ לימון, צ'ילי ואבקת כוסברה. מערבבים כדקה ומוסיפים את האגוזים והשקדים וממשיכים לטגן מעט.
מוסיפים גזר, כרובית ושעועית ירוקה ומערבבים.
מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה .
מוסיפים פלפל ירוק, עגבנייה, אפונה ירוקה ופרוסות בצל ומתבלים במלח ופלפל.
מבשלים עד שהירקות מתרככים.
מקשטים עם עלי כוסברה טריים ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות