חטיף קוקוס ושוקולד ביתי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חטיף קוקוס ושוקולד ביתי

חטיף מתוק במיוחד, המשלב קוקוס ושוקולד באופן דומיננטי מאוד ומורגש בכל ביס וביס. השילוב נותן גם משחק כיפי בין מרקמים שונים וטקסטורות מעניינות ומזכיר יותר מכל - באונטי

30-35 יחידות דרגת קושי: קל
חטיף קוקוס
דודו בכר
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 6

רכיבים

115 גרם חלב

40 גרם סוכר

45 גרם חמאה

20 גרם חלב קוקוס

130 גרם קוקוס לבן

 

לציפוי :

100 גרם שוקולד חלב

25 גרם ברס (שברי אגוזי לוז בקרמל)

25 גרם חמאת קקאו

הוראות הכנה

בסיר מביאים לרתיחה חלב סוכר חלב קוקוס וחמאה
מורידים מהאש ומוסיפים את הקוקוס מערבבים היטב
משטחים בתבנית עם נייר אפייה את התערובת ומהדקים ליצירת משטח חלק ומקפיאים עד להתייצבות
מוציאים וחותכים את הקוקוס לצורות בגודל הרצוי
ממיסים חמאת קקאו ושוקולד ומוסיפים ברס
טובלים את החטיפים ומצננים

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות