חטיף שומשום ביתי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חטיף שומשום ביתי

חטיף ביתי קל להכנה מאוד. אל תפחדו מהגלוקוזה במתכון העבודה איתו פשוטה מאוד, רק צריך לנסות

30-35 יחידות דרגת קושי: קל
חטיף שומשום
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

100 גרם סוכר

20 גרם גלוקוזה

160 גרם שומשום-קלוי מעט

הוראות הכנה

בסיר מניחים גלוקוזה ומחממים היטב.
מוסיפים סוכר בהדרגה ומקרמלים עד לקבלת צבע זהוב
מוסיפים את השומשום ומערבבים היטב
יוצקים על משטח משומן קלות ומניחים מעל נייר אפייה
מרדדים לעובי הרצוי
מיד עם תום הרידוד, כשהמסה מעט חמה, חותכים לחטיפים בגודל הרצוי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות