שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
אורגד רואש , שף-קונדיטור
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:30-35 יחידות
חטיפי תמרים
צילום: דודו בכר

רכיבים

  • 150 גרם דבש
  • 80 גרם סוכר
  • 100 גרם תמר שלם מגולען
  • 100 גרם ממרח תמרים
  • 75 גרם פיסטוק קלוי
  • 80 גרם אגוזי פקאן קלוי
  • 120 גרם שקד מולבן
  • 120 גרם אגוז לוז קלוי
  • קורט וניל
  • קורט קינמון
  • קורט מלח

הוראות הכנה

בסיר מחממים סוכר, דבש וממרח תמרים
מוסיפים את התמרים השלמים המגולענים ומבשלים כ 3 דקות עד לריכוך מלח של התמרים
בקערת מיקסר עם וו-גיטרה שמים את כל האגוזים קורט וניל, קורט מלח וקינמון ויוצקים את תערובת התמרים.
מערבבים קלות ומשטחים בתבנית בגודל הרצוי

חותכים לקוביות ומפזרים מעט קוקוס

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ