חטיף קוואקר, מייפל ופקאן ביתי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חטיף קוואקר, מייפל ופקאן ביתי

פקאן ומייפל משתלבים יחד באופן מושלם. ילדים התאהבו בו בגלל המתיקות ועל הדרך אתם תגרמו להם לאכול מרכיבים נוספים ובריאים בלי שישימו לב

30-35 חתיכות דרגת קושי: קל
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

180 גרם קוואקר שלם

25 גרם אגוז לוז טחון

100  גרם סוכר

50 גרם קמח

1/2 כפית מלח

85 גרם אגוז פקאן קצוץ

125 גרם פיצפוצי שוקולד

20 גרם סילאן

50 גרם טחינה גולמית

40 גרם מייפל טהור

55  גרם חמאה

20 גרם קשיו טחון היטב

הוראות הכנה

בסיר ממיסים מעט חמאה
במקביל בקערת מיקסר עם וו-גיטרה מערבבים את שאר חומרי הגלם ויוצקים מעל את החמאה המומסת.
מערבבים קלות עד לאיחוד התערובת.
אופים ב-160 מעלות כ-12 דקות ומקררים היטב.
חותכים לחטיפים בגודל הרצוי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות