חטיף שיבולת שועל ופירות יבשים ביתי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חטיף שיבולת שועל ופירות יבשים ביתי

ניתן להשתמש בכל סוג טחינה אני ממליץ לעשות תמיד שימוש בטחינה מלאה, משפר את הטעם ובריא הרבה יותר. כמו כן ניתן להחליף את הפירות היבשים בחמוציות או כל פרי יבש אחר שאתם אוהבים

30-35 יחידות דרגת קושי: קל
חטיף שיבולת שועל ופירות יבשים
דודו בכר
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

210 גרם שיבולת שועל

100 גרם סוכר

20 גרם קמח מלא

30 גרם קמח רגיל

כפית קינמון

80 גרם אגוזי מלח

100 גרם פירות יבשים

110 גרם טחינה גולמית משומשום מלא

2 כפות סילאן

80 גרם חמאה

הוראות הכנה

בסיר ממיסים מעט את החמאה
במקביל בקערת מיקסר עם וו-גיטרה מערבבים את שאר חומרי הגלם ויוצקים מעל את החמאה המומסת.
מערבבים קלות עד לאיחוד התערובת.
אופים ב-160 מעלות כ-12 דקות ומקררים היטב.

חותכים לחטיפים בגודל הרצוי



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות