מתכוןמתכון

קנלוני של לדר תות ממולא בקציפת מסקרפונה וקוביות מנגו מסוכר

מתכון נפלא של הקונדיטורית הלן מיסן, ממסעדת שגב. אפשר להחליף את מילוי המסקרפונה במילוי של גנאש שוקולד לבן, ווניל או אפילו סורבה

הלן מיסן ,קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קנלוני של לדר תות ממולא בקציפת מסקרפונה וקוביות מנגו מסוכר
צילום: דודו בכר
הלן מיסן ,קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל

תגובות