מרק קרם תירס עם טורטליני מיוחד - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק קרם תירס עם טורטליני מיוחד

מרק התירס הקלאסי עובר שדרוג והופך לקרמי ובמקום שפצל'ה - טורטליני במילוי שקדי עגל, שאפשר גם להסתדר בלעדיהם. מתכון של השף סהר רפאל, ממסעדות כרמים

4 מנות דרגת קושי: בינוני
מרק קרם תירס עם טורטליני שקדי עגל

מרק שמחזיר אותי מעט לילדות, מגיל צעיר מאוד אהבתי תירס. החיבור שלו לטורטליני הופך אותו ליותר ממנה ראשונה. המרק הזה הוא מעט מתקתק, אבל מכיוון שהתירס פתוח מבחינת טעמים, אפשר לקחת אותו  לכל כיוון – אסייתי, כפרי וכו'. 

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 6

רכיבים

חצי ק"ג תירס רצוי טרי, אפשרי קפוא

2 בצלים קצוצים

2 כפות חמאה (כ-40 גרם)

2 כפות קורנפלור

1 כף סוכר

1 כפית מלח

 

לטורטליני:

1 כוס קמח

1 ביצה

3 כפות מים

100 גרם שקדי עגל (ניתן להמיר בבשר טחון, דג או כל מילוי שאוהבים) 

קורט מלח

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל בחמאה עד הזהבה, מוסיפים את התירס ומערבבים. מוסיפים את הסוכר והמלח ומבשלים כ- 5 דקות.

מוסיפים כ- 1 וחצי ליטר מים, מערבבים היטב ומבשלים כחצי שעה. מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים עד כדי מרקם חלק ובוזקים לתוך המרק תוך כדי רתיחה ובחישה.

צולים את השקדים במחבת עם מעט מלח, מצננים וקוצצים עם סכין.

מערבבים את מרכיבי הבצק של הטורטליני, מרדדים, קורצים עיגולים וממלאים. מורחים מעט ביצה על הקצה וסוגרים. מכניסים לתוך סיר המרק ל-2-3 דקות בישול.

מניחים את הטורטליני במרק ומגישים

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות