דג עם קרם פטריות ודלעת אפויה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון דג עם קרם פטריות ודלעת אפויה

מוסר או דניס יהלמו היטב את המנה עם קרם פטריות עדין של מסעדת אדמה בזכרון יעקב

דרגת קושי: קל
דג מוסר  עם קרם פטריות ודלעת אפויה
גיל אליהו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

דג דניס או מוסר טרי מפולט

 

לקרם הפטריות:

100 גרם בצל קצוץ

500 גרם פטריות שמפיניון חתוכות גס

מלח

פלפל

מיכל שמנת מתוקה

שן שום כתושה

שמן זית

חתיכה יפה של דלעת (כזו שקונים בסופר)

הוראות הכנה

במחבת מחממים שמן זית ומזהיבים את הבצל. מוסיפים פטריות ושום ומטגנים כ-3-4 דקות.

מוסיפים שמנת מתוקה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומצמצמים.

מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד למרקם חלק וקרמי.

להכנת הדלעת:

במגש אפייה מרוח בשמן זית מניחים פלח דלעת ומפזרים מלח גס. אופים בחום של 200 מעלות עד לריכוך.

 

להכנת הדג:

על מחבת חמה מורחים שמן זית על להבה בינונית. מניחים את הדג על צד העור. בוזקים מלח גס ומעט פלפל שחור וצורבים כ-6-7 דקות עד להזהבה.

מגישים את הדג על צלחת עם דלעת אפויה וקרם פטריות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות