מתכון

סלט פטריות בוטיצ'לי

סלט קלאסי, נפלא בפשטותו וביופיו. קל להכינו והוא אינו מצריך מיומנות או התארגנות מיוחדת

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4-6 מנות
סלט פטריות בוטיצ'לי

רכיבים

  • סלסילת פטריות שמפיניון לבנות ומוצקות
  • צרור פטרוזיליה, שטוף ומיובש היטב וקצוץ קטן
  • 2 כפות תערובת גרעינים ואגוזים לבחירה: חמניות, דלעת, מלך או קשיו קצוצים
  • שבבי פרמזן

רוטב

  • 3 שיני שום פרוסות דק
  • גרידה מלימון שלם
  • מיץ מלימון שלם
  • שליש כוס שמן זית
  • רבע כפית מלח

הוראות הכנה

מנגבים פטריות בנייר סופג חד פעמי. פורסים פטריות לפרוסות דקות, עדיף על מנדולינה. מערבבים בקערה עמוקה פטריות, פטרוזיליה ואת תערובת האגוזים. מנערים היטב את מרכיבי הרוטב בתוך צנצנת (עדיף לתת לרוטב לעמוד לפחות חצי שעה לספיגת טעמים). מערבבים ומגישים עם דפי פרמזן מעל.

תגובות