סלט פטריות בוטיצ'לי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט פטריות בוטיצ'לי

סלט קלאסי, נפלא בפשטותו וביופיו. קל להכינו והוא אינו מצריך מיומנות או התארגנות מיוחדת

4-6 מנות דרגת קושי: קל
סלט פטריות בוטיצ'לי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

סלסילת פטריות שמפיניון לבנות ומוצקות

צרור פטרוזיליה, שטוף ומיובש היטב וקצוץ קטן
2 כפות תערובת גרעינים ואגוזים לבחירה: חמניות, דלעת, מלך או קשיו קצוצים
שבבי פרמזן

רוטב:

3 שיני שום פרוסות דק
גרידה מלימון שלם
מיץ מלימון שלם
שליש כוס שמן זית
רבע כפית מלח

הוראות הכנה

מנגבים פטריות בנייר סופג חד פעמי. פורסים פטריות לפרוסות דקות, עדיף על מנדולינה. מערבבים בקערה עמוקה פטריות, פטרוזיליה ואת תערובת האגוזים. מנערים היטב את מרכיבי הרוטב בתוך צנצנת (עדיף לתת לרוטב לעמוד לפחות חצי שעה לספיגת טעמים). מערבבים ומגישים עם דפי פרמזן מעל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות