מתכון

קציצות עוף בפול ולימון

מה יש בו, בפול הטרי, שגורם לאהוב אותו כל כך? אולי זה הצבע שלו, ירוק־בוהק מהיפים שתראו, שמנקד תבשילים רבים. אולי זה המרקם, נגיס ומענג בכל ביס, ואולי זה הטעם, מובהק, רענן וטרי ואולי שילוב של הכל

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קציצות פול פרסיות
צילום: לימור לניאדו תירוש
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:8 מנות

תגובות