פסטו פיסטוקים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פסטו פיסטוקים

לא צריך הרבה יותר מהפסטו הזה כדי להכין פסטה טעימה מקפיצים אותו עם ספגטי, מעט יין לבן, זורים פרמזן או ריקוטה ואוכלים. תענוג

דרגת קושי: קל
פסטו פיסטוקים
לימור לניאדו תירו

פיסטוקים טבעיים קלופים רוכשים בחנויות טבע ובשווקים. שומרים בקופסה אטומה במקום מוצל או במקרר. אל תקפיאו אותם (וגם לא אגוזים אחרים) כדי לא להרוס את המרקם השומני שלהם

2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

עלים מצרור גדול של בזיליקום

50 גרם פיסטוקים קלופים טבעיים
1 כף פרמזן או פקורינו מגוררת
2 שיני שום קלופות
1 כפית קליפת לימון מגוררת
1/4 כפית מלח
6 כפות שמן זית
1 כף מים

הוראות הכנה

בקערת מעבד מזון שמים את כל החומרים וטוחנים עד לקבלת משחה סמיכה. אם הפסטו יוצא סמיך מדי מוסיפים שמן זית. מעבירים לצנצנת, מוזגים שכבה דקה של שמן זית כדי שהפסטו לא ישחיר, סוגרים ושומרים במקרר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות