מתכון

פסטו פיסטוקים

לא צריך הרבה יותר מהפסטו הזה כדי להכין פסטה טעימה מקפיצים אותו עם ספגטי, מעט יין לבן, זורים פרמזן או ריקוטה ואוכלים. תענוג

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
פסטו פיסטוקים
צילום: לימור לניאדו תירו
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל

פיסטוקים טבעיים קלופים רוכשים בחנויות טבע ובשווקים. שומרים בקופסה אטומה במקום מוצל או במקרר. אל תקפיאו אותם (וגם לא אגוזים אחרים) כדי לא להרוס את המרקם השומני שלהם

רכיבים

  • עלים מצרור גדול של בזיליקום
  • 50 גרם פיסטוקים קלופים טבעיים
  • 1 כף פרמזן או פקורינו מגוררת
  • 2 שיני שום קלופות
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 1/4 כפית מלח
  • 6 כפות שמן זית
  • 1 כף מים

הוראות הכנה

בקערת מעבד מזון שמים את כל החומרים וטוחנים עד לקבלת משחה סמיכה. אם הפסטו יוצא סמיך מדי מוסיפים שמן זית. מעבירים לצנצנת, מוזגים שכבה דקה של שמן זית כדי שהפסטו לא ישחיר, סוגרים ושומרים במקרר.

תגובות