ברוקולי יפני - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ברוקולי יפני

מנה שיכולה להיות סלט בארוחה אסיאתית או כתוספת לדגים. לפעמים אני מוסיפה לברוקולי אבוקדו חתוך לקוביות או אפונה טרייה

6 מנות דרגת קושי: קל
ברוקולי יפני
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 1

רכיבים

400 גרם תפרחות ברוקולי צעיר

שליש כוס טחינה גולמית

2 כפות סילאן

3 כפות מיץ לימון

כפית וחצי רוטב סויה

שליש כוס מים קרים (עדיף עם קרח)

1 שן שום כתושה

2 כפות שומשום

הוראות הכנה

מניחים את פרחי הברוקולי בקערה, מוזגים מים רותחים וממתינים שתי דקות. מסננים ושוטפים במים קרים. טועמים ומוודאים שהברוקולי מוכן. אם לא, חוזרים על התהליך.

מערבבים טחינה עם סילאן, מיץ לימון וסויה. מוזגים באטיות מים קרים עד קבלת רוטב לא סמיך ולא דליל. מוסיפים שום, טועמים ומתקנים תיבול. מוזגים מעל הברוקולי, זורים שומשום ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות