רוטב צ'ילי מתוק - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון רוטב צ'ילי מתוק

אם התייאשתם מהרוטב המיובא, התעשייתי והמתוק מדי, תוכלו להכין בקלות רוטב צ'ילי טבעי וטעים שישביח תבשילים שונים, מדגים ובשר עד פסטה ושקשוקה

דרגת קושי: קל
רוטב צ'ילי מתוק
לימור לניאדו תירו

הכנת רוטב צ'ילי מתוק ביתי היא משימה פשוטה ומהירה ואפשר להכין צנצנת גדולה ממנו ולשמור במקרר כמה חודשים.

הרוטב מתאפיין בסמיכות שנוצרת בזכות טכניקה ייחודית שבה מבשלים את הסוכר והחומץ עד צמצום הנוזלים לכדי סירופ סמיך

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

כוס (200 גרם) סוכר

כוס (250 מ"ל) חומץ אורז או תפוחים

4 פלפלי צ'ילי אדום טרי קצוץ לקוביות קטנטנות (ללא הגרעינים)

כפית שבבי צ'ילי יבש

5 שיני שום כתושות

4 כפות רוטב דגים

2 כפות חומץ אורז או תפוחים

הוראות הכנה

מניחים בסיר סוכר, חומץ, צ'ילי טרי ויבש, מביאים לרתיחה ומבשלים בבעבוע עדין 25 דקות ללא כיסוי. יתקבל רוטב סירופי מעט סמיך. מכבים את האש ומוסיפים שום כתוש, רוטב דגים ועוד 2 כפות חומץ. מקררים ומאחסנים במקרר בצנצנת סגורה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות