אורז מלא עם פסטו כוסברה ופיסטוקים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון אורז מלא עם פסטו כוסברה ופיסטוקים

4 מנות דרגת קושי: קל
אורז מלא עם פסטו 
כוסברה ופיסטוקים
לימור לניאדו תירו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

חומרים לפסטו:

עלים מצרור גדול של כוסברה

2 כפות פיסטוקים או אגוזי מלך, ברזיל או צנוברים

4 שיני שום קלופות

חצי כפית מלח

3 כפות שמן זית

2 כפות מים

 

חומרים לאורז:

1 כוס אורז בסמטי מלא — מושרה במים כל הלילה

2 כפות שמן

3 כפות פסטו פיסטוקים או פסטו מוכן עדין

חצי כפית מלח

1+2/3 כוסות (420 מ"ל) מים רותחים

פלחי לימון להגשה

הוראות הכנה

מכינים את הפסטו:

בקערת מעבד מזון שמים את כל החומרים וטוחנים עד קבלת משחה סמיכה. אם הפסטו יוצא סמיך מדי מוסיפים עוד טיפה מים או שמן זית.

מוזגים שמן לסיר בינוני, מוסיפים את האורז (המסונן ממי ההשריה) ופסטו ומטגנים תוך ערבוב על אש בינונית למשך דקה, ממליחים. מוזגים מים רותחים, מכסים, מנמיכים את האש לקטנטנה ומבשלים 45 דקות.

מכבים ומשאירים מכוסה עוד 20 דקות. מגישים עם עוד קצת פסטו טרי ופלחי לימון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות