מתכון

אורז מלא עם פסטו כוסברה ופיסטוקים

לימור לניאדו תירוש
לימור לניאדו תירוש
אורז מלא עם פסטו 
כוסברה ופיסטוקים

רכיבים

חומרים לפסטו

חומרים לאורז

הוראות הכנה

מכינים את הפסטו:

בקערת מעבד מזון שמים את כל החומרים וטוחנים עד קבלת משחה סמיכה. אם הפסטו יוצא סמיך מדי מוסיפים עוד טיפה מים או שמן זית.

מוזגים שמן לסיר בינוני, מוסיפים את האורז (המסונן ממי ההשריה) ופסטו ומטגנים תוך ערבוב על אש בינונית למשך דקה, ממליחים. מוזגים מים רותחים, מכסים, מנמיכים את האש לקטנטנה ומבשלים 45 דקות.

מכבים ומשאירים מכוסה עוד 20 דקות. מגישים עם עוד קצת פסטו טרי ופלחי לימון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ