ספגטיני בפסטו קשיו, זוקיני וגבינת עיזים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ספגטיני בפסטו קשיו, זוקיני וגבינת עיזים

4-6 מנות דרגת קושי: קל
ספגטיני בפסטו קשיו, זוקיני וגבינת עיזים
לימור לניאדו תירו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

500 גרם ספגטיני מבושל לרמת אל דנטה

שליש כוס פירורי לחם טבעיים

3 כפות שמן זית

3 זוקיני פרוס לאורכו לפרוסות דקות

6 שיני שום פרוסות דק

חצי כוס יין לבן

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור גרוס

שבבי צ'ילי לפי הטעם

100 גרם גבינת עיזים רכה או פטה

 

חומרים לפסטו:

עלים מצרור גדול של בזיליקום

2 כפות קשיו טבעי או צנוברים

כף פרמזן או פקורינו מגורר

4 שני שום קלופות

כפית קליפת לימון מגוררת

רבע כפית מלח

4 כפות שמן זית

כף מים

הוראות הכנה

מכינים את הפסטו: בקערת מעבד מזון שמים את כל החומרים וטוחנים עד קבלת משחה סמיכה. אם הפסטו יוצא סמיך מדי יש להוסיף טיפה מים או שמן זית. מחממים מחבת קטנה ללא שמן וקולים את פירורי הלחם על להבה נמוכה ותוך ערבוב מתמיד עד הזהבה. מעבירים לצלחת. מניחים את רצועות הזוקיני בקערה, מוזגים מים רותחים, ממתינים דקה ומסננים.

מחממים מחבת רחבה או ווק עם שמן זית ומטגנים שום למשך חצי דקה. מוסיפים שש כפות פסטו ומטגנים שתי דקות תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים קישואים, יין ותבלינים, מרתיחים, מבשלים דקה ומוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב על אש גדולה למשך שתי דקות. מכבים, מוסיפים גבינה, מערבבים קלות ומגישים מיד עם פירורי לחם מעל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות