שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מתכון

סאמנה- חמאה מזוקקת

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
סאמנה
סאמנהצילום: מתן שופן
מתן שופן
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:500 מ"ל
קובנה
החמאה המזוקקת של תימן היא הבסיס למאפים חשובים כמו הקובנהצילום: מתן שופן

רכיבים

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ