סחוג ירוק - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סחוג ירוק

"חס ושלום", הזדעקה הבשלנית ברכה מסורי כששאלתי אם מוסיפים שמן בעת הכנת הסחוג הירוק. "זה רק המרוקאים עושים", הוסיפה

500 מ"ל דרגת קושי: קל
סחוג ירוק
מתן שופן

בתימן קיימים סוגים נוספים של סחוג, כמו הסחוג האדום או סחוג טומאט, שכשמו מתבסס על עגבניות. לסחוג הירוק יש מי שנוהגים להוסיף גם הל ו/או ציפורן.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 2

רכיבים

2 ראשי שום, קלופים

4-5 פלפלים ירוקים חריפים (תלוי בסיבולת החריף)

2 צרורות של כוסברה, שטופים היטב

1 כפית כמון

1 כף מלח

הוראות הכנה

מכניסים למעבד מזון את שיני השום והפלפלים הירוקים וקוצצים עד דק. חותכים את צרורות הכוסברה לשלישים ומוסיפים בהדרגה תוך כדי פעולה למעבד המזון (אם נוסיף את הכל ביחד, מעבד המזון לא יקצוץ אותם כמו שצריך). מוסיפים את התבלינים, מפעילים לזמן קצר ומעבירים את הסחוג לצנצנת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות