גראטן כרובית עם בייקון ופנקו - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון גראטן כרובית עם בייקון ופנקו

שילוב הטעמים בין הכרובית לשמנת יחד עם ריח הבייקון המעושן מפיקים חוויה קולינרית מהמשובחות שיש

8 מנות דרגת קושי: קל
גראטן כרובית עם בייקון ופנקו
לימור לניאדו תירו

 אפשר להגיש כתוספת למנה בשרית או כחלק מאירוח מזנון

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 כרובית גדולה (1.2 קילו), שטופה ומפורקת לפרחים גדולים

1 כפית מלח גס

4 ביצים

מכל וחצי (375 מ"ל) שמנת לבישול 15% שומן

50 גרם גבינת אמנטל או גרוייר מגוררת

כוס פירורי פנקו

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

קורט אגוז מוסקט

50 גרם בייקון קצוץ לקוביות קטנטנות

2 כפות פרמזן מגורר

הוראות הכנה

מרתיחים מים וכפית מלח גס בסיר גדול, מוסיפים את פרחי הכרובית, ומבשלים לא מכוסה 10 דקות. מחממים תנור ל-180 מעלות, מוציאים את פרחי הכרובית עם כף מחוררת לתבנית צלייה מלבנית. מנגבים עודפי מים. טורפים בקערה ביצים, שמנת מתוקה, גבינת אמנטל, פנקו ותבלינים, עד קבלת תערובת חלקה. מוזגים על פרחי הכרובית, מפזרים בייקון ופרמזן וצולים שעה. אוכלים חם מאוד.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות