עוגת תפוחים בקלבדוס עם קרמבל פקאן - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת תפוחים בקלבדוס עם קרמבל פקאן

תבנית אינגלש קייק סטנדרטית דרגת קושי: קל
בחושה תפוחים בקלבדוס עם קרמבל פקאן
מוטי מילרוד
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

115 גר'- חמאה

240 גר'- סוכר

80 גר'- ביצים

מעט תמצית וניל

112 גר'- שמנת מתוקה

200 גר'- קמח

1 גר'- אבקת אפיה

1 גר'- סודה לשתיה

1 גר'- מלח

1 גר'- אגוז מוסקט

1 גר'- קינמון טחון

 

תפוחים בקלבדוס:

2 יח' תפוח ירוק סמית

50 גר'- סוכר

5 גר'- מיץ לימון

20 גר'- מים

25 גר'- קלבדוס

 

קרמבל פקאן:

60 גר'- חמאה קרה חתוכה לקוביות

30 גר'- סוכר חום דמררה

75 גר'- קמח לבן

35 גר'- פקאן קצוץ גס

הוראות הכנה

מקציפים יחד במיקסר הגדול את הסוכר והחמאה, מוסיפים בהדרגתיות את הביצים ולאחר מכן את השמנת. מוסיפים את כל היבשים ומעבירים לתבנית משומנת.

 

לתפוחים בקלבדוס:

מקלפים את התפוחים ומחלקים אותם ל8. שמים בסיר את כל החומרים ומביאים לרתיחה מוסיפים את התפוחים ומבשלים על אש נמוכה במשל 10 דק' בערך עד שהתפוחים מתרכחים.

מקררים ומחלקים לכל אורך העוגה.

 

לקרמבל פקאן:

מניחים את כל החומרים יחד בקערת המיקסר עם הוו גיטרה ומעבדים על מהירות נמוכה עד שהמסה נהיית מעט חולית ואחידה (שימו לב לא לעבד יותר מידי זה צריך להישאר פירורים). מפזרים אתה הקרמבל על העוגה ואופים יחד את הכל על 170 מעלות כ35-45 דק'.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות