עוגת שיש של ריבת חלב ופקאנים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת שיש של ריבת חלב ופקאנים

עוגת שיש אולטימטיבית שהיא גם קלה מאוד להכנה. מתכון של השף קונדיטורית סאני דרעי

תבנית אינגלש קייק סטנדרתית דרגת קושי: קל
עוגת ריבת חלב ופקאנים
מוטי מילרוד
7תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

8 גר' אבקת אפיה

2.5 ביצים

80 גר'- שמן קנולה או סויה

165 גר'- סוכר

2 גר'- מחית וניל

210 גר'- שמנת מתוקה

150 גר'- קמח

צנצנת ריבת חלב

הוראות הכנה

את כל החומרים מניחים יחד במיקסר הגדול ומערבבים עם המקצף עד שהמסה חלקה וללא גושים.

מוצאים רבע מהמסה ומערבבים אותה עם 50 גר' ריבת חלב ו"משיישים" (יוצרים שיוש) בעזרת סכין או קיסם. 

מפזרים אגוזי פקאן קצוצים (לא קלויים) לפני האפיה.  

אופם על 170 מעלות במשך 30-35 דק'.

לאחר צינון של העוגה מזלפים כיפות של ריבת חלב ומגישים.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות