מתכון

עוגת שיש של ריבת חלב ופקאנים

עוגת שיש אולטימטיבית שהיא גם קלה מאוד להכנה. מתכון של השף קונדיטורית סאני דרעי

סאני דרעי, שף קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
סאני דרעי, שף קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:תבנית אינגלש קייק סטנדרתית
עוגת ריבת חלב ופקאנים

רכיבים

  • 8 גר' אבקת אפיה
  • 2.5 ביצים
  • 80 גר'- שמן קנולה או סויה
  • 165 גר'- סוכר
  • 2 גר'- מחית וניל
  • 210 גר'- שמנת מתוקה
  • 150 גר'- קמח
  • צנצנת ריבת חלב

הוראות הכנה

את כל החומרים מניחים יחד במיקסר הגדול ומערבבים עם המקצף עד שהמסה חלקה וללא גושים.

מוצאים רבע מהמסה ומערבבים אותה עם 50 גר' ריבת חלב ו"משיישים" (יוצרים שיוש) בעזרת סכין או קיסם. 

מפזרים אגוזי פקאן קצוצים (לא קלויים) לפני האפיה.  

אופם על 170 מעלות במשך 30-35 דק'.

לאחר צינון של העוגה מזלפים כיפות של ריבת חלב ומגישים.

תגובות