מתכון

עוגת בננה עם חמאת בוטנים ושוקולד

עוגה נפלאה הקרובה במרקמה ללחם בננות, עם טוויסט מפתיע של חמאת בוטנים ושוקולד מעל

סאני דרעי, שף קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
סאני דרעי, שף קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:תבנית אינגליש קייק סטנדרטית
בננה ברד עם חמאת בוטנם ושוקולד

רכיבים

  • 250 גר'- קמח
  • 5 גר'- סודה לשתיה
  • 15 גר'- אבקת אפיה
  • 2   ביצים
  • 4 בננות בשלות מאוד
  • 200 גר'- סוכר
  • 100 גר'- שמן (סויה/ קנולה).
  • 100 גר'- שוקולד חלב קצוץ גס
  • חמאת בוטנים לזילוף על העוגה.

הוראות הכנה

בקערה שמים את הביצים והסוכר וטורפים. מועכים את הבננות (אפשר ידנית) ומוסיפים אותם לעיסת הביצים והסוכר מוסיפים קמח, סודה ואבקת אפיה, מערבבים ותוך כדי מזלפים את השמן ומוסיפים את השוקולד. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך כ-35 דקות או עד להזהבה. מצננים, מזלפים שושנים של ריבת חלב ופורסים מיט בננות טריות (לפני ההגשה) ומגישים.

תגובות