עוגת בננה עם חמאת בוטנים ושוקולד - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת בננה עם חמאת בוטנים ושוקולד

עוגה נפלאה הקרובה במרקמה ללחם בננות, עם טוויסט מפתיע של חמאת בוטנים ושוקולד מעל

תבנית אינגליש קייק סטנדרטית דרגת קושי: קל
בננה ברד עם חמאת בוטנם ושוקולד
מוטי מילרוד
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

250 גר'- קמח

5 גר'- סודה לשתיה

15 גר'- אבקת אפיה

2   ביצים

4 בננות בשלות מאוד

200 גר'- סוכר

100 גר'- שמן (סויה/ קנולה).

100 גר'- שוקולד חלב קצוץ גס

חמאת בוטנים לזילוף על העוגה.

הוראות הכנה

בקערה שמים את הביצים והסוכר וטורפים. מועכים את הבננות (אפשר ידנית) ומוסיפים אותם לעיסת הביצים והסוכר מוסיפים קמח, סודה ואבקת אפיה, מערבבים ותוך כדי מזלפים את השמן ומוסיפים את השוקולד. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך כ-35 דקות או עד להזהבה. מצננים, מזלפים שושנים של ריבת חלב ופורסים מיט בננות טריות (לפני ההגשה) ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות