עוגת שיש שוקולד קוקוס - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת שיש שוקולד קוקוס

כמעט כמו חטיף באונטי, רק בעוגה שכיף לאכול ליד הקפה. מתכון של השף קונדיטורית סאני דרעי

דרגת קושי: קל
עוגת שיש שוקולד קוקוס
מוטי מילרוד
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 3

רכיבים

60 גרם שוקולד מריר

15 גרם חמאה

1.5 ביצים

תמצית וניל

130 גרם סוכר

130 גרם שמן

130 גרם קרם קוקוס

250 גרם  קמח

65 גרם קוקוס

10 גרם אבקת אפייה

לרוטב שוקולד:

100 גרם שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה

ממיסים יחד את החמאה והשוקולד ומניחים בצד.

בקערת המיקסר מקציפים את הביצים, הסוכר ומעט תמצית וניל במשך דקה עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.

מוסיפים את השמן וקרם הקוקוס וממשיכים להקציף. מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה וקוקוס טחון ומערבבים מעט עד שהמסה אחידה.

מעבירים שליש מהמסה לקערה נוספת ומערבבים יחד עם החמאה והשוקולד המומסים.

שופכים את המסה הלבנה לתוך תבנית משומנת ובעזרת סכין או קיסם יוצרים שיוש עם המסת השוקולד.

אופים על 170 מעלות במשך 25-35 דקות.

הכנת רוטב השוקולד:

מרתיחים את השמנת המתוקה ושופכים אותה על השוקולד, מערבבים עד להמסה.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות