מתכון

עוגת שיש שוקולד קוקוס

כמעט כמו חטיף באונטי, רק בעוגה שכיף לאכול ליד הקפה. מתכון של השף קונדיטורית סאני דרעי

סאני דרעי, שף קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
סאני דרעי, שף קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים
דרגת קושי:קל
עוגת שיש שוקולד קוקוס

רכיבים

  • 60 גרם שוקולד מריר
  • 15 גרם חמאה
  • 1.5 ביצים
  • תמצית וניל
  • 130 גרם סוכר
  • 130 גרם שמן
  • 130 גרם קרם קוקוס
  • 250 גרם  קמח
  • 65 גרם קוקוס
  • 10 גרם אבקת אפייה

לרוטב שוקולד

  • 100 גרם שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה

ממיסים יחד את החמאה והשוקולד ומניחים בצד.

בקערת המיקסר מקציפים את הביצים, הסוכר ומעט תמצית וניל במשך דקה עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.

מוסיפים את השמן וקרם הקוקוס וממשיכים להקציף. מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה וקוקוס טחון ומערבבים מעט עד שהמסה אחידה.

מעבירים שליש מהמסה לקערה נוספת ומערבבים יחד עם החמאה והשוקולד המומסים.

שופכים את המסה הלבנה לתוך תבנית משומנת ובעזרת סכין או קיסם יוצרים שיוש עם המסת השוקולד.

אופים על 170 מעלות במשך 25-35 דקות.

הכנת רוטב השוקולד:

מרתיחים את השמנת המתוקה ושופכים אותה על השוקולד, מערבבים עד להמסה.

תגובות