מתכון

איך מכינים איקרה כמו באיסטנבול?

איקרא כמו שלמדנו להכין באיסטנבול, עם טוויסט מקומי שהבאנו למסעדת אונזה

מולי מגריסו ואריק דרחני, שפים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מולי מגריסו ואריק דרחני, שפים אורחים
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
איקרא של אונזה

רכיבים

  • 100 גרם טרמה תורכית
  • 1 חלמון
  • מיץ מבצל אדום מגורד בפומפייה ומסונן
  • לבן מפרוסת לחם 1 מושרה במים וסחוטה מהמים
  • 600 מ"ל שמן קנולה
  • 50 מ"ל שמן זית
  • מיץ מ- 2 לימונים סחוטים

הוראות הכנה

בקערה עמוקה מניחים את הטרמה, חלמון ופרוסת הלחם לאחר השרייה.

מזלפים את שמן הקנולה בזהירות ותוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה.

לאחר זילוף של כמחצית מהשמן, מוסיפם את מיץ הבצל ומיץ הלימון וממשיכים לזלף עד שכל השמן נטמע, מזלפים גם את שמן הזית עד להטמעה ומגישים עם זיתים.

תגובות