איך מכינים איקרה כמו באיסטנבול? - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון איך מכינים איקרה כמו באיסטנבול?

איקרא כמו שלמדנו להכין באיסטנבול, עם טוויסט מקומי שהבאנו למסעדת אונזה

דרגת קושי: קל
איקרא של אונזה
מולי מגריסו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

100 גרם טרמה תורכית

1 חלמון
מיץ מבצל אדום מגורד בפומפייה ומסונן
לבן מפרוסת לחם 1 מושרה במים וסחוטה מהמים
600 מ"ל שמן קנולה
50 מ"ל שמן זית
מיץ מ- 2 לימונים סחוטים

הוראות הכנה

בקערה עמוקה מניחים את הטרמה, חלמון ופרוסת הלחם לאחר השרייה.

מזלפים את שמן הקנולה בזהירות ותוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה.

לאחר זילוף של כמחצית מהשמן, מוסיפם את מיץ הבצל ומיץ הלימון וממשיכים לזלף עד שכל השמן נטמע, מזלפים גם את שמן הזית עד להטמעה ומגישים עם זיתים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות