סלט כרישה וקישואים קלויים עם פלפלים טריים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט כרישה וקישואים קלויים עם פלפלים טריים

שילוב בין ירקות קלויים, מעושנים ורכים לבין פלפלים טריים שמעניק לסלט פריכות והמון רעננות

ל 2-4 סועדים דרגת קושי: קל
סלט כרישה וקישואים קלויים עם פלפלים טריים
מתן שופן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1 כרישה

5 גבעולי בצל ירוק
3 קישואים בינוניים
1/2 פלפל ירוק חריף
1 פלפל צהוב
 

לרוטב:

2 כפיות רכז רימונים
3 כפות שמן זית
1/2 לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
להגשה: עגבניה

הוראות הכנה

שוטפים היטב את כל הירקות. מסירים את החלק העליון של הכרישה (היכן שמתחילים העלים), חוצים אותה לאורך וחותכים למקטעים באורך 7–8 ס"מ. חותכים את גבעולי הבצל הירוק למקטעים באורך דומה.

פורסים לאורך את הקישואים לפרוסות בעובי כ-1/2 ס"מ. מניחים את הירקות החתוכים על הגריל, וצולים עד שהם משחימים (אך לא משחירים).

שימו לב, כי הזמן הדרוש לכל ירק משתנה בהתאם לגודלו ולכמות הנוזלים בו.

הופכים את הירקות, ומשחימים את הצד השני. מסירים מהגריל ומניחים בקערה. קוצצים את הפלפל הירוק החריף והפלפל הצהוב לקוביות קטנות, ומוסיפים לקערה.

מערבבים את חומרי הרוטב, ויוצקים על הירקות. חוצים עגבניה, וסוחטים אותה מעל הסלט. מגישים למרכז השולחן.
 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות