קינוח גבינה ולימונצ'לו - מתכונים לשבועות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קינוח גבינה ולימונצ'לו

קינוח גבינה קיצי וקליל בכוס שלא תרצו לשמור רק לחג שבועות, אלא לכל השנה

6 מנות אישיות דרגת קושי: קל
קינוח גבינה ולימונצ'לו
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

לקרם גבינה:

3 חלמונים

3 כפות (40 גרם) סוכר

גרידה מלימון אחד

כף וחצי לימונצ’לו

250 גרם גבינת מסקרפונה או גבינת פילדלפיה מוקצפת

חצי מיכל (125 מ”ל) שמנת מתוקה 38%

 

לתחתית:

8-6 יחידות ביסקוטי שבור לחצאים

2 כפות מיץ לימון

2 כפות אבקת סוכר

כף לימונצ’לו

 

להגשה: פרי העונה כמו כדורי מלון מושרים בכף לימונצ’לו ונענע, פילטים של תפוז ונענע, תותים מושרים בקרם דה קסיס, פסיפלורה, דובדבני אמרנה או טריים ומגולענים, פירות יער או כל פרי חמוץ־מתוק אחר.

הוראות הכנה

בקערת מערבל חשמלי מקציפים חלמונים, סוכר וגרידת לימון עד קבלת תערובת תפוחה וסמיכה (לפחות 10 דקות הקצפה). מוסיפים לימונצ’לו ומקציפים עוד דקה. מוסיפים בתנועות קיפול את הגבינה. בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה ומוסיפים אותה בתנועות קיפול לתערובת הגבינה. מקררים במקרר 10 דקות. בינתיים מניחים בכל כוס את חצאי הביסקוטי כך שיצפו את תחתית הכוס. מערבבים יחד מיץ לימון, אבקת סוכר ולימונצ’לו ומטפטפים (פחות מכף לכל כוס) על הביסקוטי. עורמים עליהם את הקרם. מכסים בניילון נצמד ומקררים ללילה. לפני ההגשה עורמים פרי טרי ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות